Wywiad z Asią, blogerką kulinarną
Witajcie😊 Co prawda wczoraj był 8 listopada, ale z tej okazji przygotowałam dla Was krótki wywiad z Asią, autorką bloga http://cotakpachnie.com.plblog z przepisami wegańskimi, wegetariańskimi, bez glutenu, zbędnej chemii i konserwantów. Na blogu znajdziecie niecodzienne przepisy dobrze znanych wam dań, np vege placki ziemniaczane i wegańskie pierogi. Jestem pewna, że każdy znajdzie tu coś dla siebie. Miałam to szczęście, że pracowałam z Asią i wielokrotnie mogłam próbować pyszności, które przygotowywała😋 Jak na prawdziwego łasucha przystało, polecam brownie. Wszystkie dodane zdjęcia potraw pochodzą z bloga, tak abyście mogli zobaczyć, jak apetycznie wyglądają te potrawy:) Zapraszam do lektury😃
1) Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z blogowaniem?
Zaczęło się w maju 2015 roku. Znajomi zawsze pytali mnie o przepisy na moje dania, pomyślałam, że warto byłoby stworzyć miejsce, do którego będą mieli łatwy dostęp. Nie podejrzewałam nawet, że taka kuchnia i moje przepisy zainteresują również innych 😊
![]() |
Źródło: http://cotakpachnie.com.pl/2017/03/21/zupa-krem-marchwi/ |
2) Dlaczego wybrałaś taki rodzaj kuchni?
Trochę z wyboru, trochę z upodobań. Ja tak po prostu jem, bo lubię. Kiedyś gotowałam tak ze względu na alergie córki, jednak dzięki temu odkryłam, że jest to coś co mi odpowiada i dobrze się czuję w tej kuchni 😊
![]() |
Źródło: http://cotakpachnie.com.pl/2017/03/23/fit-snickersy-weganskie/ |
3) Twój blog ma ponad 2500 fanów na facebook’u i 500 na instagramie. Jak Ty to robisz? Masz jakieś rady dla początkujących blogerów kulinarnych?
Nie uważam, żeby to była duża liczba. Nigdy nigdzie nie zabiegałam i dalej zresztą nie zabiegam o czytelników. Przyszli sami i tak zostali 😊 Myślę, że jak się pisze coś wartościowego to czytelnicy sami się znajdą 😊

Źródło: http://cotakpachnie.com.pl/2016/03/04/weganskie-pierogi-ruskie/

12 komentarze
Fenomenalny wywiad, chętnie zapoznam się z blogiem tej pani.
OdpowiedzUsuńU nas w domu, specjalistą od makaronów jest mój mąż. Na przygotowanie całego obiadu potrzebuje tyle czasu, ile jest potrzebne do zagotowania wody na makaron i ugotowanie go :) Bardziej czasochłonne dania to moja działka... Poczytam sobie na blogu, co mogeęrównie szybko ugotować ;)
OdpowiedzUsuńz checia wpadne na bloga tej dziewcxyny lubie przepisy
OdpowiedzUsuńJako że i u mnie w domu alergia z chęcią sprawdzę przepisy na polecanym blogu.
OdpowiedzUsuńMiło się czytało ! :) życzę powodzenia w dalszym blogowaniu :)
OdpowiedzUsuńZdecydowanie popieram jedzenie zgodnie z sezonem - i uwielbienie do sezonowych warzyw :)
OdpowiedzUsuńGo vege! :) Smakowite bardzo te zdjęcia :)
OdpowiedzUsuńMmmm, aż w brzuchu burczy od patrzenia na te pyszności. Super, będę wpadać częściej bo aktualnie zmieniam swoją dietę na zdrowszą i mogą mi się przydać fajne przepisy :) Pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńFajny wywiad, a te zdjęcia.... ech... jem samymi oczami:D
OdpowiedzUsuńCiekawy wywiad i dobra kuchnia :-)
OdpowiedzUsuńO, nie znałam tego bloga, ale już widzę, że chętnie skorzystam z przepisów Asi. U mnie w rodzinie występują liczne alergie pokarmowe, poza tym widzę, że smakowo (dynia, bataty i buraki rządzą!) też się dogadamy! Dzięki za ciekawy wywiad i możliwość poznania kolejnej interesującej osoby!
OdpowiedzUsuńpolecam wszystkim zapoznać się z blogiem Asi, tym bardziej że nastąpiła reaktywacja i zostanie wprowadzony nowy cykl, obiad w 15 min;)
OdpowiedzUsuń